Newsflash

Windows Phone 7.8 krijgt vanaf 9 september geen officiële updates meer. Op die datum houdt de support van Microsoft op. Wel worden indien nodig nog veiligheidsupgrades vrijgegeven.

LG komt met een smartband voor kinderen. De KizON gaat gebruik maken van GPS en WiFi om de exacte positie van een kind te bepalen. Op gezeten tijden krijgen ouders update over de locatie van hun kind en indien nodig kan er contact worden opgenomen.

De smartband krijgt een 400 mAh accu en is vocht bestendigd. Vanaf 10 juli te koop in Korea en daarna in de rest van de wereld. Prijs is nog niet bekend. Wij zien Nederlandse kinderen overigens nog niet met zo'n joekel van een ding om hun pols lopen.

Volgens Developer.android.com is nu op 17,9% van alle Google Android smartphones de nieuwste 4.4 KitKat versie geïnstalleerd.

Ruim 56% van de telefoons draait nog op Jelly Bean. Android Wear, het besturingssysteem voor smartwatches en smartbands, werkt alleen samen met Android 4.3 en 4.4 dat nu op 26,9% zit.

Tijdens en vlak na de nederlaag van Brazilië tegen Duitsland op het WK zijn er wereldwijd 35,6 miljoen berichten getweet over de wedstrijd. Bij de vijfde goal van Duitsland werden er 580.166 tweets per minuut.

 

Dit is een nieuw (sport)tweet record.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel