Newsflash

Op dezelfde dag dat de organisatie en deelnemers aan de Tour de France mensen waarschuwen om geen ‘selfies’ van het aanstormende peloton te nemen, kondigt Sony de ultieme selfie-telefoon aan. Uit een tweet van Sony blijkt dat verdere details morgen al naar buiten komen.

De Sony Xperia C3 is uitgerust met camera software die het maken van selfies makkelijker maakt. Zo is de app uitgerust met een timer en kun je foto’s maken met een handbeweging. Dat is praktisch als je een selfie maakt. Daarnaast is de webcam, waarschijnlijk 8 MP, uitgerust met een LED-flitser. De overige specificaties zijn nog  niet bekend maar zijn waarschijnlijk middelmatig.

YouTube heeft op dit moment ruin 300 miljoen  kijkuren per dag. Verder blijkt dat steeds meer mensen YouTube op een mobiel apparaat gebruiken. Onderweg naar werk of school is het ultieme moment om video’s te bekijken.

Teleurstellende berichten uit China over de nieuwe accu van de Apple iPhone 6. Het lijkt dat het 4,7” model een batterij van rond de 1900 mAh krijgt en dat is slechts 20% meer dan de huidige Apple iPhone 5S. De 5,5” versie met een zwaardere accu van 2.500 mAh worden uitgerust. Eén van de grootste ergernissen van iPhone-gebruikers is dat je het toestel minimaal één keer per dag moet opladen. Helaas is dit eigenlijk het geval voor alle smartphones. De nieuwe iPhone 6 lijkt hier geen uitzondering op te worden.

Analisten in Amerika voorspellen dat Apple’s tweede kwartaal omzet uitkomt op net iets meer dan US$ 38 miljard (€ 27,95 miljard) en dat het bedrijf 33,7 miljoen iPhones heeft verkocht en 16 miljoen iPads. Dat is minder dan in het eerste kwartaal van 2014.

Er zijn verhalen opgedoken dat Nokia by Microsoft op korte termijn met hun eerste Lumia Android smartphone op de markt komen. Nokia heeft al low-end Android toestellen in de X-serie. Blijft het alleen bij een gerucht?

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel