Newsflash

Asus, de fabrikant van Google’s Nexus 7, meldt dat er nu per maand meer dan 1 miljoen van dit model verkocht wordt.

De recente verandering in het topmanagement van Apple hebben de aandelen in ieder geval geen goeds gedaan. Voor het eerste in weken zijn deze gedaald tot onder de US$ 600. Vooral het vertrek van Scott Forstall, verantwoordelijk gehouden voor de iOS 6 navigatie problemen, wordt betreurt. Daarnaast in bekend geworden dat de iPhone 5 voorlopig nog niet in China op de markt komt omdat dit model nog niet is goedgekeurd door de autoriteiten.

Gmail is op dit moment de populairste e-mail dienst wereldwijd voor Microsoft’s Hotmail (Outlook) en Yahoo mail. Google had in oktober meer dan 287 miljoen unieke bezoekers tegen 286 miljoen voor Hotmail.

RIM’s nieuwe OS BlackBerry 10 wordt op dit moment getest door meer dan 50 operatoren volgens RIM’s CEO Thorsten Heins in een e-mail naar beleggers en analisten. Dit betekent dat de lancering volgens plan kan gaan in het begin van 2013. De eerste toestellen worden pas in maart verwacht. BB 10 heeft een vertraging van meer dan 1 jaar opgelopen. Wellicht komt het nieuwe besturingssysteem te laat om RIM nog te redden.

Samsung is begonnen met de uitrol van de Android 4.1 update in Nederland voor hun zeer populaire Galaxy SIII smart phone.

Apple gaat volgende jaar wellicht weer eenzelfde aantal Apple winkels openen. Waar? Dat is nu nog niet bekend. Eerder werd al bekend dat Microsoft honderden winkels gaat beginnen. Een volgende stap om de gunst van de consument te winnen in de Tablet oorlog.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel