Newsflash

De vorig jaar door BAS Group overgenomen retailer iCentre gaat weer uitbreiden. BAS nam na het faillissement 24 van de 34 winkels over. Daar komen er nu weer twee bij. Een in Arnhem en de andere in Uitgeest. Volgens BAS doet iCentre het goed. In het verleden waren de kosten gewoon te hoog en dat is nu aangepakt. BAS Group heeft naast iCentre ook nog de formules Dixons en MyCom.

De Google Play Store is uitgebreid met een speciale Android Wear-sectie. Naast apps van Google zelf komen er steeds meer Wear apps beschikbaar.

Uit China komt het bericht dat Nokia by Microsoft met een nieuwe Windows Phone komt. De Lumia 830 is de opvolger van de 820. Beide toestellen bevinden zich in het midden segment van de markt. Bovendien is Nokia nog met drie andere smartphones aan het ontwikkelen.

Samsung komt binnenkort met een upgrade naar Android KitKat 4.4 voor maar liefst vijf toestellen te weten de Galaxy S4 mini, Grand 2 Duo, Mega 5.8, Mega 6.3 en Note 3 Neo.

Het is nu wel duidelijk dat de immens populaire Samsung Galaxy S3 geen update naar KitKat gaat krijgen.

Microsoft en Canon gaan gebruik maken van elkaars patenten en hebben hierover een licentieovereenkomst gesloten. Komt Canon wellicht met een Windows Phone camera? Of gaan Canon printers bijvoorbeeld nog beter samenwerken met Windows Phone smartphones?

HTC heeft het toch beter gedaan dan verwacht. In het tweede kwartaal heeft het bedrijf een winst gerealiseerd van € 55,7 en dat is veel beter dan analisten hadden verwacht. Wel daalde de omzet licht met 2,23%. Vooral de goede verkopen van de One M8 hebben HTC geholpen bij dit goede resultaat.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel