Newsflash

De derde grootste Koreaanse mobiele telefoonfabrikant Pantech dreigt failliet te gaan. Het bedrijf heeft een schuld van € 350 miljoen, die het op 4 juli moet afbetalen. Als er geen oplossing komt dan met het bedrijf op korte termijn surseance van betaling gaan aanvragen. Pantech is vooral actief in Korea en Noord-Amerika.

Eerder stapte de VP ‘Mobile and IT’  van Samsung UK Simon Stanford al op na teleurstellende verkoopcijfers van de nieuwe Samsung Galaxy S5 in Engeland. Hij wordt nu gevolgd dor Warren Saunders die overstapt naar Sony. Saunders was hoofd was van Samsungs mobiele telefoon verkooporganisatie. In de UK is een onderzoek gaande naar ongeoorloofde verkooppraktijken bovenop tegenvallende verkopen.

MappyGPSfree, een gratis turn-by-turn Franse navigatie-app, is meer dan 3,2 keer gedownload. De app is beschikbaar voor Android en Apple en sinds kort ook voor Windows phone. App is compleet maar heeft geen verkeersinformatie.

SET Solutions heeft met behulp van alle beschikbare informatie – overigens allemaal niet door Apple bevestigd – een iWatch concept gemaakt.


Vooral het 2,5” scherm lijkt wat aan de grote kant. De iWatch wordt samen met de iPhone 6 in de herfst verwacht.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel