Newsflash

Google gaat drie verschillende hardware-initiatieven ondersteunen. In tegenstelling tot eerdere berichten blijft de Nexus gewoon bestaan. Android One is in het leven geroepen voor entry-level smartphones voor opkomende markten en Silver. Tsja daar doet Google nog steeds geheimzinnig over.

Ook Asus komt op korte termijn met een Android Wear smartwatch, dat waarschijnlijk tussen de US$ 100 en US$ 150 gaat kosten. Details zijn nog niet bekend behalve dat de smartwatch een AMOLED scherm krijgt en wellicht bediend kan worden met (vinger)bewegingen.

Tijdens I/O heeft Google meer inzicht gegeven in hun Project, Ara zeg maar hun blokkendoos smartphone en tablet. Het idee is om een eerlijke uit standaard componenten gemaakt entry-level toestel op de markt te brengen. Helaas voor Google stopte het prototype met werken meteen nadat de smartphone was gestart. Nog even werk aan de winkel.

Apple heeft gemeld dat het bezig is met de ontwikkeling van zogenaamde ‘smart home hardware’. Enkele maanden geleden kocht Google Nest, de toonaangevende fabrikant van ‘connected’-thermostaten en rookmelders. Gaat Apple ook die kant op? Of moeten wij meer denken aan Sonos-achtige luidsprekersystemen? Apple heeft immers net Beats gekocht, dus voldoende technologie in huis.

De nieuwe Samsung Galaxy Note 4, die waarschijnlijk in september in Berlijn tijdens IFA wordt aangekondigd, krijgt een 12 MP camera met een verbeterde beeldstabilisator. Het 5,7” van de Note 4 krijgt een resolutie van 2560 * 1440. Spectaculair.

Motorola heeft een video vrijgegeven waarin getoond wordt hoe praktisch hun nieuwe smartwatch Moto 360 is en laat de basis functionaliteit zien.


Mooie video maar wat is die smartwatch groot.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel