Newsflash

Twitter gaat veranderingen doorvoeren. Het belangrijkste is dat bij het retweeten er extra tekst kan worden bijgevoegd, zelfs als dit gezamenlijk meer dan 140 karakters wordt.

Het lijkt dat Telefónica in Duitsland een oplossing heeft gevonden om de Europese Commissie tevreden te stellen bij hun poging om de KPN dochter E-Plus over te nemen. O2 – de Duitse dochter van Telefónica – geeft Drillisch, een grote Duitse MVNO, toegang tot 20% van haar netwerkcapaciteit met de optie van nog eens 10%.

Ingram Micro heeft niet alleen een nieuw logo maar ook een hernieuwd elan. De ICT-distributeur heeft haar verwachtingen voor 2015 en 2016 omhoog aangepast. In 2015 groeit de omzet met meer dan 6% en de winst per aandeel gaat uitkomen rond de US$ 3,10. In 2016 verwacht Ingram eenzelfde omzet groei maar met een hogere winst: US$ 3,65 per aandeel. De koers ging met 2,2% omhoog op de beurs na dit positieve nieuws voor beleggers.

De Europese mededingingsautoriteiten doen op 30 juli uitspraak of er bezwaar is tegen de geplande overname van Beats door Apple. Het is de verwachting dat de EU zonder meer akkoord gaat.

Er is een video opgedoken waarin een dummy van de nieuwe Apple iPad Air 2 wordt vergeleken met de huidige Air.

De Air 2 is dunner en de ‘home’-knop is voorzien van een vingerafdrukscanner.

Google en Samsung gaan nauwer samenwerken om Android veiliger te maken. Delen van Samsungs KNOX gaan geïntegreerd worden in Android L, het nieuwe besturingssysteem van Google.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel