Newsflash

BlackBerry komt in juli eindelijk met BBM voor Windows Phone. Eerder kwam het bedrijf al met BBM voor Android en iOS. Beide apps zijn redelijk populair.

Wereldwijd wordt er het meest over het WK in Brazilië gepraat via SMS en Facebook, aldus Amerikaans overzicht.

Facebook is sowieso populair in het volgen van sport. Dit blijkt uit een ander onderzoek dat in februari is gehouden.

Daarnaast zijn YouTube en Twitter ook een belangrijke bron. Er is geen onderzoek gedaan naar Nederland. Wij denken dat in Nederland Twitter op de eerste plaatst zou staan.

Het lijkt dat Samsung en Apple opnieuw in gesprek zijn om hun patentenstrijd te schikken. Beide bedrijven zijn het zat om miljoenen uit te geven aan advocaten. Bovendien is Samsung een grote leverancier van Apple. Elkaar niet verder tegen werken lijkt een veel betere optie.

Samsung is niet van plan de gisteren aangekondigde Samsung Galaxy S5 Prime buiten Korea te gaan verkopen. De Prime heeft naast een snellere processor ook de beschikking over een snellere 4G/LTE-variant.

Geloof het of niet maar Nokia is met een nieuwe Android-schil Z Launcher gekomen. Dit is eigenlijk een schil met een andere Android interface, zoals bijvoorbeeld HTC Sense en Samsung TouchWiz. Voorlopig alleen nog als beta te installeren.

BlackBerry komt de komende maanden met twee nieuwe toestellen, De Classic en Passport en daarnaast wordt de Z3 in meer landen op de markt gebracht.

De Passport komt in september. BlackBerry’s CEO heeft ook gemeld dat het bedrijf minimaal 10 miljoen telefoons per jaar moet verkopen om deze business unit winstgevend te maken. Vorig kwartaal verkocht het bedrijf er slechts 1,6 miljoen. Het wordt interessant om te zien of de Classic BB 7 of BB 10 krijgt.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel