Newsflash

Het lijkt dat er geen Google Nexus 6 gemaakt door LG komt. De geruchten waren dat de Nexus 6 gebaseerd zou worden op de LG G3. De communicatiedirecteur van LG, Ken Hong, ontkent dat LG dit toestel gaat maken.

In Korea heeft Samsung de Galaxy S5 Prime gelanceerd. Het is toestel krijgt een 5,1” scherm met een resolutie van 2560 * 1440. Ook de LG G3 heeft een 2K scherm. De processor is de snelste beschikbare CPU op dit momet, de Snapdragon 805 met 3 GB werkgeheugen. Daarnaast ondersteunt de Prime LTE-A en dat betekent dat het internetbestanden kan downloaden op 225 Mbps en dat is natuurlijk supersnel. De Prime is niet goedkoop en gaat in Korea € 678 kosten.

De Amerikaanse investeerder John Paulsen heeft een aandeel van 4,6% in KPN. Volgens Bloomberg – een Amerikaans bedrijf dat financieel nieuws brengt – is Paulsen in discussie met KPN om het bedrijf efficiënter te maken en is hij bezig andere aandeelhouders van zijn gelijk te overtuigen. Hij dat KPN of een ander netwerk overneemt of zelf overgenomen worden. Misschien moet Paulsen het vliegtuig naar Mexico nemen en gaan samen werken met Charlos Slim.

In Nederland nog niet geïntroduceerd. Maar wel in China en daar doet de HTC One (E8) het bijzonder goed. Volgens HTC zijn er in 15 minuten ruim 50.000 van deze toestellen online verkocht. Het is eigenlijk een goedkopere versie van de M8.

Het is al mogelijk om Android app te installeren op een BlackBerry met BB 10.2. Helaas zul je een alternatieve app-store moet gebruiken wat Google Play Store werkt niet. Er zijn op dit moment rond de 130.00 BB 10 applicaties beschikbaar. In de herfst komt BlackBerry met BB 10.3. Vandaag komt het bericht dat BlackBerry in deze versie standaard de Amazon app-store integreert. Dit betekent dat er ineens zo’n 400.000 apps zijn voor BB 10 smartphones. Nog steeds 75% minder dan er app in de Google Play Store zijn maar toch een substantiële verbetering.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel