Newsflash

Amazon komt waarschijnlijk vandaag met details van hun nieuwe 3D Kindle smartphone naar buiten. Het lijkt dat Amazon in Amerika exclusief met het netwerk AT&T gaat samenwerken.

Apple heeft in Amerika een schikking getroffen in een zogenaamde price fixing rechtszaak waarin door de overheid, verschillende staten en consumenten US$ 840 miljoen (€ 620 miljoen) werd geëist. Apple werd er van beschuldigd om e-book prijzen kunstmatig hoog te houden om zo via hun iBook-app extra marge te kunnen generen. Details van de schikking zijn niet bekend gemaakt.

Er zijn foto’s gelekt van de mogelijke nieuwe Apple iPad Air 2 of wellicht de iPad 6.

Deze nieuwe iPad is net iets zwaarder – de iPad Air weegt 469 gram voor de WiFi-uitvoering -  dan de voorganger en is uitgerust met een vingerafdruksensor. De nieuwe iPad wordt waarschijnlijk met de iPhone 6 in de herfst geïntroduceerd.

In Frankrijk is het verboden om de locatie van flitspalen te delen. Pas dus op met je navigatiesysteem want als de TomTom je waarschuwt voor een flitser ben je overtreding. De Fransen gaan zelfs zo dat mensen die via Facebook locaties van een flitspaal delen voor de rechter worden gedaagd en veroordeeld zijn.

Eindelijk. Nike heeft een Android app (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nike.fb) vrijgegeven in de Google Play store voor haar smart band FuelBand.

Eerder gaf Nike aan niet met een Android app te komen. Bovendien heeft Nike aangekondigd niet meer met een nieuwe FuelBand te komen en hiervoor gaat samenwerken met Apple. Vreemde timing van Nike.

Apple is met een tweede beta van iOS 8 gekomen.

Wat er nieuw is in deze beta-versie is nu nog niet bekend.

Garmin is met een nieuwe navigatie-app voor Android en iOS gekomen Viago. De app kost normaal US$ 1,99 maar nu tijdelijk slechts US$ 0,99. In deze versie zijn off-board kaarten beschikbaar en basis turn-by-turn navigatie. Extra content zoals kaarten die je kunt downloaden, verkeers- en flitsinformatie en 3D kunnen tegen betaling geïnstalleerd worden. Deze in-app aankopen varieren in prijs tussen de US$ 4,99 en US$ 19,99.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel