Newsflash

Nokia’s HERE neemt het Amerikaanse Medio Systems inc. over voor een niet bekend gemaakt bedrag. Medio levert persoonlijke gemaakte reisinformatie zoals individuele routes op basis van verkeersinformatie en manier van rijden en restaurant aanbevelingen.

De COO van Twitter Ali Rowghani heeft ontslag genomen. Rowghani was eerder al verantwoordelijk voor de financiële afdelingen van Twitter. Het lukt Twitter maar niet meer dan 250 miljoen maandelijkse actieve gebruikers te krijgen. Rowhani is hiervan nu het slachtoffer geworden. Hij blijft wel bij Twitter betrokken als adviseur. De beurs reageerde opgetogen op dit nieuws want het aandeel sloot ruim 2,6% hoger.

Het Franse netwerk Bouygues gaat 1.500 mensen ontslaan. Sinds de low-cost operator Free Mobile twee jaar geleden de Franse markt betrad, is het bergafwaarts gegaan met Bouygues. In het eerste kwartaal draaide het bedrijf € 19 miljoen verlies. Overnamegesprekken met zowel Orange als Iliad  (eigenaar van Free Mobile) zijn op niets uitgelopen.

De Samsung Galaxy F oftewel de Samsung Galaxy S5 Prime komt binnenkort op de markt. Dit toestel krijgt een metalen unibody en een 2K (2560 * 1440) resolutie., een Snapdragon 805 processor  met 3 GB werkgeheugen en een 16 MP camera.

De randen om het scherm zijn veel smaller bij de F in vergelijking met de S%. Volgens geruchten komt de F alleen in Korea op de markt.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel