Newsflash

Eén van de grootste nadelen van iedere smartphone is de batterij. Iedere dag opnieuw moet een smartphone minimaal een keer worden opgeladen. Onderzoekers van Microsoft hebben nu een nieuwe smartphone ontwikkeld die een batterijduur van maar liefst twee weken heeft. De telefoon wordt uitgerust met twee accu’s. De ene batterij geeft energie wanneer er veel stroom nodig is bijvoorbeeld bij het spelen van een spel. De andere wordt gebruikt als het toestel in haar slaapmodus is.

Via Twitter zijn er meer details naar buiten gekomen over de nieuwe LG G watch. De eerste smartwatch die draait op Android Wear. Het scherm is 1,65” met een resolutie van 280 * 280. Het horloge is 9,95 mm dik en weegt 61 gram. Met zijn 37,9mm * 46,5mm is iets breder maar ook smaller dan de Samsung Gear 2. Wellicht officieel aangekondigd op Google’s developers conferentie I/O op 25 juni.

Swiftkey, het populaire alternatieve toetsenbord, voor Android is nu gratis te downloaden en te installeren. Het keyboard is en blijft gratis maar op hetzelfde moment heeft Swiftkey een eigen winkel geopend. Hier kun je extra thema’s, emoji’s en stickers kopen. Een echte aanrader.

Microsoft is met een nieuwe Outlook for Android Beta versie gekomen maar dan alleen voor Microsoft 365 gebruikers. O ja je smartphone moet ook op Android 4.4 KitKat draaien en een scherm hebben dat kleiner is dan 5,5”.

Voldoe je aan bovenstaande criteria? Ga naar de Google Play store om de app te downloaden.

Het schijnt dat Apple is begonnen met de productie van de zesde generatie iPads. Er is nog niet zo heel veel bekend over de nieuw Air. Wel dat de resolutie 2048 * 1536 wordt en dat de tablet een nieuwe A8 processor krijgt met een vingerafdruksensor. Ook wordt de Air wat dunner dan zijn voorgangers.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel