Newsflash

De site Phonearena heeft onderzoek gedaan naar hoelang een smartphone werkt op een volgeladen batterij. De recent gelanceerde LG G3 doet het ook in deze duurtest verrassend goed.

De Samsung Galaxy S5 komt op de tweede plaats. Een Apple iPhone 5S gaat relatief kort mee op een volle accu. LG scoort hoog ondanks het grote scherm van de G3. Ook laadt de LG G3 het snelst op.

Hier zijn de verschillen echter minder groot. LG G3 is een heel veel opzichten een echter winnaar.

Het wil nog maar niet lukken met Apple Maps. Het idee was om tijdens de developers conferentie WWDC een grote update aan te kondigen. Bronnen melden dat de Apple ontwikkelaars niet op tijd klaar waren. Apple heeft tal van bedrijven overgenomen met als doel om hun kaartapplicatie te verbeteren. Tot nu zonder enig succes.

Er zijn foto’s gelekt van wat wel eens de nieuwe achterkant van de Apple iPhone 6 kan zijn.

Het metalen ontwerp is wat  dunner en ronder dan eerdere iPhones en is in lijn met alles dat over dit nieuwe toestel tot nu toe gelekt is.

Dezelfde Apple iPhone 6 wordt eindelijk uitgerust met een NFC-chip en krijgt wellicht ook de mogelijkheid om draadloos opgeladen te worden. Daarnaast wordt de snelheid van 4G verhoogt van maximaal 150 MPS naar 300 MPS.

De Russische operator MegaFon heeft een 7-jaarscontract gesloten met Huawei voor de levering infrastructuur ter waarde van minimaal € 440 miljoen. Ook onderhoud van de geleverde apparatuur is in het contact opgenomen. In Nederland levert Huawei apparatuur aan KPN en T-Mobile.

Meer details over Apple’s iWatch zijn naar buiten gekomen. De iWatch komt in oktober op de markt en heeft een licht gebogen OLED scherm. Eerste productierun van Apple is 4 miljoen stuks. De iWatch wordt standaard uitgerust met een stappenteller, calorieën gebruik meter, hartslagmeter, glucosegehalte en de zuurstofovername-indicator van je lichaam.

Apple heeft Beats onder andere gekocht voor Beats Music, hun muziekstreamingsdienst. Google heeft nu haar oog laten vallen op Songza. Songza heeft 5,5 miljoen betalende gebruikers, Beats slechts 250,000, Spotify 10 miljoen en Pandora zelfs 77 miljoen. Apple heeft € 366 miljoen voor Beats Music betaald. Google zou bereid zijn om een magere € 11 miljoen voor Songza over te hebben. Overigens heeft Google ook al een eigen niet succesvolle dienst.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel