Newsflash

Gaat de volgende versie van Google, Android 4.2, Key Lime Pie heten? Zoals bekend krijgen alle Android versie een dessert als codenaam. Key Lime Pie is een traditionele Amerikaanse taart gemaakt van kleine citroenen, die op de Keys van Florida groeien, en opgeklopt eiwit.

De soep wordt blijkbaar niet zo heet gegeten als ie wordt opgediend. Vandaag werd bekend dat het Amerikaanse bedrijf Clearwater toestemming gegeven om bij Huawei LTE infrastructuur te kopen. Eerder nog lag dit Chinese bedrijf onder druk vanwege vermeende spionage.

Naast LG, Samsung en misschien Sony gaat nu ook Google’s eigen Motorola een Nexus toestel in 2013 uitbrengen. Wij moeten nog wel even geduld hebben want het toestel wordt pas na de zomer verwacht.

Microsoft heeft problemen met het leveren van de in de voorverkoop verkochte Surface tablets in de UK en Canada. Gedupeerden kregen een £ 50 voucher voor online aankopen in de Microsoft store ter compensatie. Hoelang de vertraging is en wanneer de tablet nu wordt geleverd is nog onduidelijk.

Huawei lijkt met een tweede Windows 8 Phone toestel uit te komen. Eerder was bekend dat op korte termijn de Acend W1 uitgaat komen. Het nieuwe toestel schijnt een 4inch scherm te krijgen en heeft de typische blokkige vorm.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel