Newsflash

Het rommelt bij Brightstar 20:20. Mike Hollis, nog maar twee maanden geleden aangesteld als de nieuwe verkoop directeur, is al weer weg bij het bedrijf. Eerder was Hollis werkzaam bij T-Mobile.

Apple vervangt Google door Microsoft Bing als standaard zoekmachine in Spotlight. Grappig genoeg blijft Google wel geïntegreerd in Apple’s browser Safari.

HTC is bezig met het ontwikkelen van een smartwatch dat draait op Android Wear. Volgens bronnen komt dit horloge rond september op de markt. Ook HTC kiest voor een ronde wijzerplaat.

Eerder kwam Microsoft al met een touch-versie van Office for iPad. Nu lijkt het dat er op korte termijn ook een Android versie beschikbaar komt. Pas in 2015 zijn Microsofts eigen Windows aan de beurt.

De Samsung Galaxy S4, S4 Active, Note3, Note Pro 12.2 en Note 10.1 met Knox geïnstalleerd zijn door het Amerikaanse ministerie van defensie veilig genoeg bevonden en op een speciale lijst gezet. Dit betekent dat in sommige gevallen deze toestellen door medewerkers gebruikt mogen worden. Goed nieuws voor Samsung minder voor BlackBerry. Tot nu toe was het Canadese bedrijf de enige op deze lijst.

Vertu heeft een ultra dure smartphone getoond de Signature Touch. De smartphone krijgt een quad-core 2,3 GHz processor met 2 GB werkgeheugen en een 4,7” scherm, van saffier-glas, met een resolutie van 1920 * 1080. De 13 MP camera is bewerkt door Hasselblad en de audio is afkomstig van Bang & Olufsen. De 2.274 mAh accu ondersteunt Q1 draadloos opladen.


Al dit moois is te koop voor  € 8.304.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel