Newsflash

Ook Microsoft lijkt met een smartwatch of eigenlijk beter een smartband te komen. De band zou gaan werken met Windows Phone, Android en iOS en kan al deze zomer op de markt komen. Volgens de berichten gaat de smartband continue je hartslag meten. Het scherm komt aan de binnenkant zodat alle de gebruiker gegevens kan aflezen. Interessant.

MobileIron, een grote speler op de MDM-markt, gaat naar de beurs. Het aandeel gaat tussen de US$ 8 en US$ 10 kosten en dat betekent dat het bedrijf € 492,74 miljoen waard is en dat is 6,4 keer de omzet van 2013. SAP, IBM, BlackBerry WMware, Citrix, Microsoft en onze eigen VeiliQ zijn de belangrijkste spelers op deze snel groeiende markt.

Nokia heeft voor haar HERE-divisie Desti gekocht. Desti verzamelt, analyseert en bewerkt persoonlijke reis gerelateerde zoekopdrachten. HERE gaat zich meer en meer richten op de automarkt. Immers de verkoop van navigatiekastjes neemt kwartaal na kwartaal af.

UBreakiFix heeft onderzocht hoe makkelijk het is om de nieuwe LG G3 te repareren. Nou heel eenvoudig.

De verschillende componenten zijn goed bereikbaar en eenvoudig te vervangen. De LG G3 krijgt hiervoor een dikke 8.

Samsung heeft een update vrij gegeven voor hun Galaxy Gear smartwatch. En een heel belangrijke. Na de update draait de smartwatch niet meer op Android maar op Samsungs eigen besturingssysteem Tizen. Let op: sommige apps werken na de update niet meer en je moet het horloge eerst back-uppen. Alle gegevens worden namelijk gewist.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel