Newsflash

De grote baas van Samsung, Lee Kun-hee, die enkele weken geleden een hartaanval had, en daarna in coma was, komt langzaam maar zeker bij. Er is goede hoop dat hij goed gaat herstellen. Wie hem bij Samsung gaat opvolgen is nog niet bekend. Wellicht zijn zoon.

Intel gaat samenwerken met het Chinese bedrijf Rockchip. Beide bedrijven gaan samen een processor ontwikkelen voor entry-level tablets. Waarschijnlijk op basis van Intels Atom CPU aangevuld met connectivity-technologie van Rockchip. De nieuwe processor wordt al begin 2015 verwacht. Op dit moment heeft Qualcomm 64% van deze markt in handen, MediaTek 12% en Intel 8%.

Het Chinese navigatiebedrijf AutoNavi heeft het niet zo goed gedaan in het eerste kwartaal. De omzet kwam uit op € 18 miljoen terwijl dit 12 maanden eerder nog € 29 miljoen was. Het nettoverlies was nog groter en kwam uit op € 37 miljoen. AutoNavi staat op het punt om gekocht te worden door de internetgigant Alibaba.

De tekst-to-speech-app van Google voor Android is nu ook beschikbaar in het Nederlands. Hiermee is tekst-to-speech in dertien talen te gebruiken. De app kan onder andere e-books hardop voorlezen, vertaalde woorden en passages voorlezen en je kunt je telefoon bijsturen.

Wil je alles weten over de nieuwe LG G3, dan hoef je alleen maar naar deze video te kijken.


Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel