Newsflash

Google lijkt op het punt te staan om het bedrijf Skybox Imaging te kopen en toe te voegen aan haar Google Map-divisie. Het bedrijf maakt en verwerkt hoge resolutie satellietbeelden. Daarnaast heeft het ook geavanceerde software om deze beelden te bewerken. Google zou bereid zijn om rond de € 734 miljoen voor Skybox te betalen.

En weer uitstel. De Europese Commissie meldt dat het nu pas op 10 juli definitief uitspraak doet of het Spaanse Telefónica de Duitse KPN dochter E-Plus mag overnemen. Ondanks dit slechte nieuws steeg het aandeel KPN licht op de beurs gisteren.

In Engeland gaan Dixons en Carphone Warehouse samen verder. Op dit moment heeft de grootste concurrent van Carphone Warehouse Phone 4U nog een shop-in-shop-deal met de Dixons groep. Het lijkt nu dat beide bedrijven snel een eind aan deze samenwerking willen maken.

Er zijn meer beelden naar buiten gekomen over de nieuwe QuickCircle-accessoires voor de nieuwe LG G3. Best wel mooi.

Duidelijk is dat de G3 draadloos opladen ondersteunt.

Apple werkt aan een zogenaamde Domotica-platform. Hiermee kun je met je iPhone en of iPad de lichten in een huis, beveiliging en andere huishoudelijke apparaten op een afstand bedienen. Google is ook al actief op deze markt na hun recente aankoop van Nest Lab. Microsoft kocht niet lang geleden R2 Studios om eenzelfde reden.

Google staat op het punt om Dropcam te kopen. Dropcam verkoopt goedkope camera’s van rond de € 110 die beelden streamen naar je mobiele telefoon, tablet of computer. Wordt het boek ‘the Circle’ dan toch realiteit?

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel