Newsflash

Asus had zich als doel gesteld om in 2014 tussen de 5 en 10 miljoen smartphones te verkopen. Nogal een grote bandbreedte. Analisten melden nu dat Asus niet meer dan 100.000 ZenFone in het tweede kwartaal heeft besteld en er rond de 1 miljoen in het volgende kwartaal gaat laten maken. Kortom ver verwijderd van hun ambitieuze doel.

HP heeft haar cijfers bekend gemaakt over het tweede fiscale kwartaal. En die vielen tegen. Hierom gaat het bedrijf nog eens tussen de 11.000 en 16.000 mensen ontslaan. HP heeft geen aparte cijfers over haar – wellicht marginale – tablet verkopen gegeven.

Vanuit Roemenië zijn opnieuw foto’s opgedoken van een Apple iPhone 6 dummy. Dit keer ook met de exacte maten.

De nieuwe iPhone krijgt inderdaad een 4,7’ scherm en heeft de volgende afmeting: 137,5 * 67 * 7 mm. Ter vergelijking de iPhone 5S is 123,8 * 58,6 * 7,6 mm. De iPhone 6 wordt dus ultradun.

Het toestel is zelf nog niet officieel gelanceerd, maar LG kwam gisteren wel met een speciale LG G3 hoes.

De QuickCircle case lijkt op de flipcases van Samsung maar dan met een ronde display. Best wel chique. Daarnaast kun je met deze hoes de LG G3 draadloos via Qi technologie opladen. Voor ontwikkelaars heeft LG een SDK vrijgegeven zodat er speciale app gemaakt kunnen worden. Nog even geduld voor de G3 volgende week.

Samsung is begonnen met de uitrol van hun Knox 2.0 beveiligingssoftware naar de Galaxy S4. Daarnaast komt Samsung met een speciale gebruikersinterface voor kinderen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel