Newsflash

Volgens Ingram Micro is nu bij 40% van de grotere bedrijven wereldwijd een vorm van ‘mobile device management’ geïmplementeerd. Op dit moment in de totale waarde van de globale MDM-markt rond de € 389 miljoen en dat gaat de komende jaren groeien naar maar liefst € 1,17 miljard. Ingram gaat een belangrijke rol in deze markt spelen en werkt nu al samen met Samsung (Knox), BlackBerry, Nokia en NetMotion Wireless.

De nieuwe Nokia 630 gaat vanaf 29 mei in Engeland verkocht worden. Dit is het eerste toestel waarop Microsofts nieuwe besturingssysteem Windows Phone 8.1 meteen al geïnstalleerd is. Dit 4,5” toestel met een quad-core 1,2 GHz processor met 512 MB gaat slechts € 110 kosten.

De eerste smartwatch van Motorola, de Moto 360, komt al begin juli op de markt en gaat € 249 kosten.

De Moto 360 is een van de eerste slimme horloges die draait op Android Wear, het nieuwe besturingssysteem van Android voor wearables. De smartwatch van LG gaat in juni in de verkoop voor € 199.

De opvolger van de LG G Flex – het eerste gebogen toestel van LG – krijgt in het eerste kwartaal van 2015 een opvolger: de LG G Flex 2. Er zijn geruchten dat de G Flex een van de eerste toestellen in het nieuwe Google Silver-programma gaat worden.

Microsoft is vandaag met de derde generatie Surface tablets gekomen. De Surface Pro 3 heeft een 12” scherm met een resolutie van 2160 * 1440 en toch slechts 9,1 mm dik en weegt maar 800 gram. De Pro 3 heeft een snelle Core i7 processor en draait op Windows 8.1. Details volgens later.

Sony wil in haar nieuwe fiscale jaar – april 2014 – maart 2015 – 50 miljoen smartphones verkopen. Op dit moment is Sony orders aan het weggegeven voor de helft van hun doel. Arima Communications krijgt zoals vaker de meeste opdrachten van Sony.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel