Newsflash

Op dit moment is een 8 MP de standaard camera voor een smartphone. Fabrikanten in China melden dat dit in begin 2013 al een 10 MP camera gaat worden.

De Belgische operator Belgacom heeft in het derde kwartaal een lagere winst geboekt dan in de vorige drie maanden. Omzet is wel omhoog gegaan. De winst kwam uit op € 460 miljoen. Aanzienlijk en Belgacom blijft optimistisch voor geheel 2012.

Het is voorbij. Na minder dan 1 jaar trekt Panasonic zich al weer terug uit de Europese smartphone markt. Hun doel om in 2015 15 miljoen toestellen te verkopen wordt dan ook zeker niet gehaald.

Google en eBay zijn begonnen in San Francisco met een proef me ‘same day delivery’service voor hun web verkopen. Amazon had eerder al aangekondigd dat zelfde dag leveringen economisch niet rendabel zijn.

Ondanks de hoge prijs gaat de voorverkoop van Apple’s nieuwe iPad mini prima. De levertijd van het witte model is inmiddels al opgelopen tot meer dan 2 weken. De zwarte is beter leverbaar. Volgens insiders wordt de hoge prijs vooral bepaald door een duur scherm. He is de verwachting dat de schermprijs en daarmee de iPad mini snel omlaag gaat.

Er zijn sterke aanwijzingen dat komende maandag Samsung en Google hun nieuwe 10 inch Nexus tablet gaan aankondigen. Er zijn foto’s opgedoken op het internet van deze nieuwe tablet. De strijd in de tablet oorlog gaat door.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel