Newsflash: het laatste telecomnieuws dagelijks op Telebeeld

Google gaat stoppen met Nexus. Lang leve Silver. In februari 2015 lijkt de eerste nieuwe hardware van Google te komen en wederom gemaakt door LG. Het nieuwe toestel schijnt een Qualcomm Snapdragon 801 processor te krijgen.

Er is een simulatie opgedoken op YouTube van Apple iOS 7.1 dat draait op een soort 4,7” iPhone.


Als de geruchten waar zijn dan krijgt de nieuwe iPhone 6 een scherm van 4,7”.

En wie gaat de schermen van de nieuwe iPhone 6 maken voor Apple. Een rapport uit Taiwan meldt dat LG en Japan Display al zeker zijn van een contract met Apple. Er is nu een derde partij bijgekomen: Innolux. Samsung lijkt de verliezer te zijn. Wellicht heeft de juridisch strijd tussen Apple en Samsung hier iets mee te maken. Samsung gaat nog wel de A8 processor voor Apple maken.

Google koopt maar. Vandaag is bekend geworden dat zij Divide hebben overgenomen. Divide maakt device management software vooral voor de zakelijk markt. Gaat Google na BlackBerry, Samsung (Knox) en VMware ook deze lucratieve markt in?

Apple heeft haar iPad recycle-programma via de Apple stores uitgebreid naar Engeland, Frankrijk, Duitsland en Spanje. Ruil je een iPad in dan kun je het geld dat je voor je oude tablet ontvangt alleen gebruiken om een nieuwe iPhone of iPad te kopen. Wellicht ook binnenkort in Nederland.

BlackBerry wil geen niche-speler op de zakelijke markt worden, aldus hun CEO Chen. De samenwerking met Foxconn laat zien dat het mogelijk is om goede maar ook goedkope toestellen te produceren. Onlangs is in Indonesië de Z3 gelanceerd. Een telefoon die aardig lijkt te verkopen.

Google heeft een update vrijgegeven voor hun Android Gmail-app. Her en der is de gebruikersinterface aangepast en gebruikers kunnen nu bijlagen direct bewaren in een andere applicatie van Google Drive.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel