Newsflash

Sony heeft de introductie van de Xperia T2 Ultra op het allerlaatste moment gestopt. De voorverkoop was bijvoorbeeld in Engeland al gestart. Een specifieke reden heeft Sony nog niet gegeven. Wellicht heeft het iets te maken met de wens van Sony om zich alleen nog maar op het hoogste prijssegment te richten.

Meer dan negen miljoen telefoonbezitters in Engeland hebben een toestel dat al volledig is afbetaald. 31% van consumenten betaalt nog iedere maand voor een telefoon dat al hun eigendom is. In totaal is dit bijna € 129 per abonnee. In Engeland wordt dus per jaar € 1,16 miljard teveel betaald. Als wij dit een op een overzetten naar Nederland dan betekent dat wij in ons land € 295,74 miljoen per jaar betalen voor telefoons die al betaald zijn. Tel uit je winst.

Nieuwe Apple iPhone 6 dummy duikt op. Dit keer in Vietnam.

En ook dit keer heeft het toestel ronde hoeken, een 4,7” scherm en is 6,5 mm dun.

In Japan komt het grote netwerk DoCoMo met een roze Samsung Galaxy S5.

Deze variant wordt niet in ons land verwacht

Vimpelcom, het Russische netwerk met hun hoofdkantoor in Amsterdam, meldt een scherpe winstdaling in het eerste kwartaal van 2014. Vorig jaar was de winst € 297 en dat is nu gedaald naar slechts € 28 miljoen. De omzet daalde met 10% naar € 3,65 miljard. De grote daling heeft verschillende oorzaken waaronder een slechte operationele performance in Rusland, een prijsoorlog in Italië en de onzekere situatie in Oekraïne en Pakistan.

De maker van Flappy Bird, Dong Nguyen, heeft gezegd dat de app van augustus weer op de markt komt. Er zijn wel aanpassingen. Zo kun je het spel nu met meer spelers tegelijk spelen en de app wordt minder verslavend. Volgens Nguyen is Flappy Bird meer dan 50 miljoen keer gedownload.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel