Newsflash

TomTom levert nu flitspaleninformatie in vijftig landen. Sinds vandaag kunnen ook Russische gebruikers gewaarschuwd worden voor flitsers.

Motorola, sinds kort onderdeel van Lenovo, heeft de Moto E geïntroduceerd. Het toestel heeft een 4,3” scherm met een qHD resolutie, dual-core 1,2 GHZ processor, 1 GB werkgeheugen en een 5 MP camera. Gisteren melden wij al dat steeds meer ook goedkopere toestellen beschermd zijn tegen vocht. Zo ook de Moto E die voor rond de € 85 verkocht gaat worden. Voorlopig alleen nog in Engeland, Brazilië, India, Mexico, Spanje en Canada.


In Spanje gaat het leasebedrijf Northgate Flexible Renting gebruik maken van TomTom fleetmanagement service. Klanten van Northgate kunnen hiermee de inzet van hun wagenpark optimaliseren.

In november vorig jaar kwam Samsung met het bericht dat het in 2014 met een 2K (2560 * 1440) resolutie smartphone op de markt zou gaan komen. Er zijn sterke geruchten dat dit al in juni de waarheid gaat worden met de introductie van de Galaxy S5 Prime. Deze telefoon gaat rond de € 40 meer kosten dan de huidig S5. Misschien wordt ook de plastic behuizing vervangen door aluminium. En dan gaat het toestel er wellicht zo uitzien.

Het lijkt dat ook LG weer met een Windows Phone 8.1 smartphone komt, de Uni8. Volgens de geruchten wordt het phablet smartphone.

Meer hardware-details zijn nog niet gelekt.

Eindelijk is de nieuwe BlackBerry Z3 in Indonesië in de verkoop gegaan. De smartphone, die samen met Foxconn is ontwikkeld, kost rond de € 145 en heeft een 5” 960 * 540 full-touch scherm, een 1,2 GHz processor en een 5 MP camera. Met recht een instapmodel.

Onderzoek wijst uit dat het in het laatste kwartaal van 2013 het actieve mobiele gebruik van YouTube (-8%), Facebook (-6%), LinkedIn (-3%) en Twitter (-3%) gedaald is. Echter er zijn ook stijgers. Zo ging het gebruik van Instagram met 25% omhoog, Tumbler 22% en Printerest met 7%.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel