Newsflash

Er zijn details gelekt van een mogelijk nieuwe 13,3” Samsung tablet met de codenaam Warhol. De tablet krijgt een Lcd-scherm met een resolutie van 2560 * 1600 en waarschijnlijk Android 4.4 KitKat en een vingerafdruksensor.

Na de herintroductie van de Apple iPhone 4 GB komt Apple nu met een speciale iPhone 5C 8 GB voor India. De iPhone 4 is inmiddels niet meer te krijgen. Apple wil graat meer smartphones op de gigantisch Indiase markt verkopen, vandaar het uitbrengen van speciale toestellen.

Samsung heeft een eerste software-update uitgebracht voor de Samsung Galaxy S5. Hiermee is de camera een stuk sneller geworden en lijkt de vingerafdrukscanner beter te werken.

LG heeft op YouTube een video gezet over hun nieuwe LG G Watch dat gaat draaien op het nieuwe besturingssysteem Android wear.


Weinig hardware details, behalve dan dat het slimme horloge tegen vocht kan, maar wel een mooie video.

De belangrijkste man van Samsung, Lee Kun-hee, heeft een hartaanval gehad. Hoewel er drie CEO’s aan hem rapporteren heeft Lee het nog altijd voor het zeggen. Analisten dringen erop aan dat zijn zoon op korte termijn zijn positie overneemt. Het aandeel, deels genoteerd in Engeland, sloot op dit bericht 2,5% lager.

Hoewel Apple en Samsung elkaar regelmatig in de rechtbank zien over allerlei vermeende patentenschendingen, blijft Samsung toch meer dan 50% van  alle Apple 10,1” retina-schermen leveren. In het eerste kwartaal van 2014 zou Samsung 5,2 miljoen schermen aan Apple geleverd hebben voor de Apple iPad Air. Samsungs groei (nu 62% aandeel) gaat ten kosten van LG die nog maar 38% levert.

Facebook staat op het punt om een verkoopkantoor in China te gaan openen. Opzienbarend want Facebook zelf is geblokkeerd in China. Wel zijn er talrijke potentiële adverteerders.

In slechts vijf weken tijd is Microsofts Office for iPad maar liefst 27 miljoen keer gedownload. Een enorm aantal maar valt wellicht toch wat tegen. In de eerste week werd de app namelijk al 12 miljoen keer geïnstalleerd.

IHS verwacht dat er in 2020 meer dan 100 miljoen auto’s of Apple Carplay of Google geïnstalleerd hebben.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel