Newsflash

BlackBerry en Apple verliezen snel marktaandeel in de West-Europese markt van door de overheid gebruikte smartphones. Het aandeel van BlackBerry is gedaald naar 6,75% en Apple blijkt steken op 18,25%. De grote winnaars zijn Android en Windows, die samen 75% van de markt in handen hebben. In Nederland heeft Nokia net een grote deal met de gemeente Den Bosch gesloten voor de levering van 1.200 Microsoft Nokia Lumia smartphones.

Ingram Micro komt met een breed financieringsplatform voor hun meer dan 10.000 Engelse klanten. Hun resellers staan onder druk omdat de Engelse netwerken hun commissiebetalingen nu maar één keer per maand gaan doen. Wellicht komt IM NL ook met een verruiming van de kredietfaciliteit in ons land.

TomTom heeft gisteren drie nieuwe navigatiekastjes geïntroduceerd. De Go 40, 50 en 60 hebben respectievelijk een 4”, 5” en 6” scherm. Alle drie de PNDs hebben gratis toegang tot TomTom’s HD verkeersinformatie. Nieuw is de mogelijkheid om de PND met je stem te besturen.

LG heeft de G3 officieel bekend gemaakt. De smartphone krijgt inderdaad een 5,5” scherm met een resolutie van 2560 * 1440 (2K). Verdere specificaties zijn nog niet bekend gemaakt door LG. LG biedt dit scherm ook aan haar partners aan, vandaar de focus op alleen nog het scherm. De G3 is op korte termijn beschikbaar.

Bij de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines kun je met je eigen Apple iPhone of iPad gebruik maken van het inflight entertainmentsysteem van United. Dit kan alleen als je gebruik maakt van het Wifi-netwerk van United tijdens de vlucht. Je krijgt toegang tot meer dan 150 films en 200 Tv-shows.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel