Newsflash

PayPal is bezig met een proef om consumenten te laten betalen via een smartwatch. In een cafeteria op de campus van PayPal kun je nu afrekenen met de Samsung Galaxy Gear 2. Het horloge wordt herkent door iBeacons en activeert dan automatisch de PayPal-app.

Klanten van Coolblue kunnen nu ook bestellingen laten afleveren op dinsdag- en of donderdagavond tot uiterlijk 21:30 uur. De dienst wordt uitgevoerd door PostNL en is nu nog gratis.

Sony heeft vorig jaar maar liefst € 940 miljoen nettoverlies gedraaid. Vooral Sony’s computerdivisie doet het slecht en gaat dus ook verkocht worden. Sony heeft geen aparte informatie gegevens over hun smartphones.

Hetzelfde Sony start vandaag met de verkoop van de Z2. Het toestel heeft een 5,2”scherm met een resolutie van 1920 * 1080. De quad-core processor is 2,3 GHz en wordt ondersteunt door 3 GB werkgeheugen. De camera is 20,7 MP een van de beste die op dit moment te koop is. In Engeland komt het netwerk O2 exclusief met een paarse kleurvariant.

TomTom wil de omzet uit haar Telematics-divisie – het vroegere Business Solutions -  de komende twee jaar verdubbelen. Vorig jaar was die nog € 85 miljoen en in het eerste kwartaal € 25 miljoen. Dit is al een groei van 30% dus TomTom lijkt de juiste weg te hebben ingeslagen.

Er zijn nieuwe foto’s gelekt van de mogelijke nieuwe Amazon smartphone.

Deze smartphone heeft wat weg van de Google Nexus 4. Amazon wil met deze telefoon vooral hun eigen content – muziek, boeken en films – verkopen dus het kan wel eens een heel goedkoop toestel worden.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel