Newsflash

América Móvil heeft via haar bestuursvoorzitter Daniel Hajj gemeld dat zij een belang van rond de 20% in KPN wil behouden. AMX had cash nodig om de overname van het Oostenrijkse Telekom Austria te kunnen afronden. Op dit moment heeft AMX 24,8% van de KPN aandelen in handen.

Precies twintig jaar geleden begon de Franse operator Orange haar activiteiten in de UK. Orange bestaat niet meer zelfstandig maar is opgegaan in een joint-venture met T-Mobile EE genaamd. EE heeft het grootste 4G-netwerk in Engeland en heeft op dit moment 30,7 miljoen klanten.

Er zijn foto’s opgedoken van een zogenaamde mock-up van een telefoon die lijkt op de nieuwe Apple iPhone 6.

Het lijkt om een 4,7” toestel te gaan dat wat weg heeft van een iPod touch. De hoeken zijn wel wat ronder, meer als de iPad Air. De mock-up is 7,1mm dik of liever dun. Blijft natuurlijk speculeren.

Krijgt de nieuwe LG G3 een dual LED flits? En een vingerafdruksensor op de achterkant? Foto’s van de mogelijke G3 zijn opgedoken.

De introductie staat gepland voor 2 mei in San Francisco, New York en Londen en één dag later in Istanbul, Singapore en Seoul. LG wil minimaal 10 miljoen G3 smartphones verkopen.

Het Amerikaanse navigatiebedrijf TeleNav is met haar kwartaalcijfers gekomen. De omzet is met 37% gedaald naar US$ 34,5 miljoen (€ 24,9 miljoen) en het nettoverlies was in het eerste kwartaal van 2014 US$ 7,6 miljoen (€ 5,5 miljoen). Vooral de verkoop van navigatiekastjes nam af.

Google heeft de functionaliteit van Now uitgebreid met de handige optie dat de app onthoudt waar je geparkeerd hebt. Hiermee wordt je eenvoudig weer teruggeleid naar je auto.

Een kaart laat zien waar Google denkt dat je auto staat. Klopt dit niet dan krijg je alternatieve locaties te zien. De app laat ook zien hoe ver je van je auto bent verwijderd en hoe laat je hem geparkeerd hebt.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel