Newsflash

Nokia’s oude mobiele divisie heeft een heel slecht eerste kwartaal gehad. De omzet was 27% lager dan in vergelijking met het laatste kwartaal dan 2013 en met twaalf maanden geleden zelfs 30% en kwam uit op € 1,9 miljard. Nokia maakte een verlies van € 326 miljoen. Vorig jaar was dit in dezelfde periode nog € 99 miljoen. Maar goed dat de telefoons zijn overgenomen door Microsoft.

Microsoft heeft Office for iPad, dat vorige maand werd gelanceerd, geüpdate met een printfunctie. Het is nu mogelijk om direct vanuit Word, Excel en PowerPoint via een printer die AirPrint ondersteunt te printen.

Volgens Microsoft was deze extra functionaliteit een grote wens van veel gebruikers.

Vandaag is de LG G3 officieel door de Koreaanse fabrikant bij de presentatie van hun kwartaalcijfers aangekondigd. De G3 komt nog deze maand op de markt. Het toestel krijgt een 5,5” scherm met een resolutie van 2560 * 1440. De CPU 2,5 GHz wordt ondersteunt door maar liefst 3 GB en het toestel krijgt ook een 16 MP camera. Erg fraai wordt ook LGs nieuwe Android Kitkat interface.

Google gaat fabrikanten helpen bij de ontwikkeling van high-end Android smartphones. Deze speciale toestellen krijgen het predicaat ‘Android Silver’. Volgens geruchten stelt Google een marketingbudget van US$ 1 miljard (€ 750 miljoen) ter beschikking om de verkoop van deze toestellen te promoten. Het programma wordt volgend jaar in Amerika, Japan en Duitsland gestart.

Is dit de nieuwe Apple iWatch?

Apple’s CEO Tim Cook heeft gehint dat Apple nog dit jaar met zo’n digitaal horloge komt. Gelukkig is dit ontwerp: rond. En zou moet een horloge er ook uitzien.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel