Newsflash

América Móvil brengt haar belang in KPN verder terug. Op 21 maart 2014 bezat AMX nog 26,69% van de KPN aandelen en dat is nu verder gezakt naar 24,83%. Betekent dit dat AMX definitief niet meer in KPN geïnteresseerd is? Kan zo zijn en dat is slecht nieuws voor KPN. De komende maanden zullen wij zien of KPN wellicht door Telefónica wordt overgenomen.

Het schijnt dat Apple haar ‘trademark’ heeft uitgebreid naar de categorie ‘juwelen en horloges’ en ook ‘iWatch’ als trademark laten registreren. Dit lijkt te duiden dat Apple inderdaad op korte termijn met een smartwatch gaat komen. Of is het een grote truc?

Wordt de introductie van de nieuwe Apple iPhone 6 uitgesteld? Berichten uit China melden dat de grote iPhone - met een scherm groter dan 5,5” – problemen heeft met het sourcen van genoeg batterijen. De accu van deze nieuwe iPhone moet bijzonder dun zijn. Normaal is een batterij 2,6 mm dik maar de stroombron voor de nieuwe iPhone 6 mag niet dikker dan 2 mm zijn. En dat levert nu problemen op. Wellicht wordt de iPhone 6 phablet uitgesteld tot begin 2015.

22 april was het aarde-dag. En juist nu brengt Apple een video naar buiten hoe groen hun datacenters zijn.

Apple wil graag laten zien hoe milieuvriendelijk het bedrijf is en daagt Samsung uit dat nu eens te kopiëren.

Gisteren melden wij al dat de nieuwe Samsung Note 4 een aparte vormfactor gaat krijgen. Vandaag komt het eerste beeld naar buiten.

De afbeelding is afkomstig van een recente patentaanvraag van Samsung. Krijgt de Note 4 hoofdschermen en twee additionele zijschermen?

Apple is met een update gekomen van iOS 7. Versie 7.1.1 heeft een paar kleine verbeteringen. De vingerafdruksensor-software is verbeterd, het toetsenbord reageert sneller en bluetooth is stabieler geworden.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel