Newsflash

TomTom heeft in Amerika een deal gesloten met het motorverhuurbedrijf EagleRider. Hun klanten kunnen nu vanaf € 10,86 per dag een TomTom Rider huren. De Rider is de motor-pnd van TomTom.

Volgens geruchten werkt Google aan een nieuwe Nexus smartphone samen met de chipsfabrikant MediaTek. Het is de bedoeling om deze nieuwe telefoon voor minder dan € 75 te gaan aanbieden. Google werd op het spoor gezet van het ontwikkelen van een erg goedkoop toestel door het succes van de Motorola G. Nooit eerder zijn er van een type Motorola zoveel toestellen verkocht. Het is de verwachting dat de nieuwe low-budget Nexus aan het einde van dit jaar op de markt komt.

TomTom heeft een nieuwe testversie gelanceerd van haar iOS navigatie-app. Voor minder dan € 1 heb je toegang tot de volledige TomTom applicatie inclusief HD traffic. TomTom is ervan overtuigd dat gebruikers na 30 dagen testen niet meer zonder kunnen en de app alsnog kopen. Wij zijn minder overtuigd. Dit is een achterhaalde marketingtruc en er zijn teveel (betere en goedkopere) alternatieve producten.

Samsung maakt flexibel werken bij de Gemeente Heerhugowaard mogelijk.

Sinds een paar dagen is via de Apple store nu ook in Nederland de Apple 5C 8 GB te koop.

Met zijn € 549 is het nog steeds niet de budget iPhone waar wij opwachten.

In november komt BlackBerry met de Classic. Vroeger had dit toetel de naam Q20 maar sinds kort noemt iedereen deze smartphone de Classic. Het wordt een verbeterde en geüpdatete nieuwe versie van de succesvolle BlackBerry Bold. Het toestel gaat waarschijnlijk wel draaien op BB10. Zoals bekend verkoopt BlackBerry nog steeds meer BB7, hun oude operating systeem, dan BB10 smartphones.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel