Newsflash

Google gaat orders accepteren voor Glass in Amerika. Iedereen kan nu een digitale bril kopen voor nog steeds US$ 1.500 (€ 1.080). Nog niet in Europa op dit moment maar dat kan snel veranderen.

ZTE heeft ook in het eerste kwartaal van 2014 winst gemaakt. Dit blijkt uit voorlopige cijfers die het bedrijf bekend heeft gemaakt. De nettowinst komt uit tussen de € 49,6 miljoen en € 74,3 miljoen. Nogal een bandbreedte en een stijging met 12 maanden verleden van tussen de 107,3% en 210,7%. Het gaat dus goed met ZTE.

De Samsung Galaxy S5 is dan officieel in de verkoop gegaan   wel in 125 landen op hetzelfde moment. Toch is er veel minder een hype dan toen de S4 werd geïntroduceerd. Analisten zijn ook al niet echt onder de indruk. Samsung geeft € 450 aan kortingen weg als je een nieuwe S5 koopt. Zoals bijvoorbeeld extra dropbox opslagcapaciteit, een LinkedIn premium account en PayPal vouchers.

Er duiken weer geruchten op over een nieuwe Amazon smartphone, die rond september gelanceerd moet worden. Volgens sommige rapporten krijgt het toestel 3D zonder dat je een speciale bril op hoeft te zetten via de zogenaamde hologram- of paralaxtechnologie.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel