Newsflash

In Engeland heeft LG zelf meer informatie naar buiten gebracht over hun nieuwe smartwatch de LG G. Zo gaat het digitale horloge niet meer kosten dan € 220 en wordt in de zomer officieel geïntroduceerd. Ook heeft LG de eerste beelden laten zien.

Wij zijn niet erg positief gestemd over het design. Het horloge lijkt dik, massief, groot en niet erg modern. Vooral de polsband lijkt zo uit de jaren negentig van de vorige eeuw te komen. Maar goed LG heeft nog even.

Facebook haalt haar messaging applicatie uit de standaard app en maakt hier een zelfstandig app van. Hiermee krijgt de app een apart icoontje en dat is belangrijk om de aandacht van gebruikers te trekken. In Amerika wordt 17% van de online tijd op een mobiel toestel aan Facebook besteed.

Topontwerper Jony Ive, verantwoordelijk voor de hardware divisie bij Apple, krijgt er een baantje bij. Hij wordt krijgt ook controle over de software afdeling van het bedrijf. Zo was Ive al betrokken bij de aanpassingen in iOS 7.

Goed nieuws voor de werknemers van T-Mobile in Duitsland. Het bedrijf gaat hun salaris verhogen. In twee stappen. Eind deze maand de eerste en in februari 2015 de tweede. De verhoging varieert van 4,6% tot zelfs 5%.

De Chinese smartphone fabrikant Xiaomi wil 100 miljoen telefoons in 2015 verkopen. Op dit moment zijn ze nog vooral actief op hun thuismarkt. Een voorzichtig expansie in Azië is net begonnen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel