Newsflash

30% van alle verkochte smartphones in 2014 komt uit China, volgens onderzoek van Digitimes Research. Deze 411 miljoen smartphones is een stijging van 30.7% in vergelijking tot 2013. De groei neemt wel snel af zoals te zien is in onderstaande tabel

Tabel

Eerder bracht Telebeeld het bericht over een nieuwe Nederlandse Netflix concurrent WappZapp. De app zou deze maand live moeten gaan. De makers zijn nog steeds vol vertrouwen dat dit ook gaat lukken. Als je hun iOS-app gebruikt dan kun je WappZapp meteen streamen naar je Apple TV. Ook gaat WappZapp op korte termijn werken op de Google Chromecast. Op dit moment zijn er meer dan 1.000 series, films, concerten en documentaires beschikbaar. Hoe het werkt wordt uitgelegd in onderstaande video.

Vanaf gisteren is het in Duitsland mogelijk om je oude iPhone bij een Apple store in te ruilen voor een nieuwe iPhone. Volgens de Apple-site kun je tot € 230 terug krijgen. Wij hebben op de Apple website gekeken maar konden niets vinden.

Het lijkt toch echt waar te zijn. Wellicht nu ook binnenkort in Nederland?

De eerste geruchten zijn er al over de Samsung Galaxy Note 4. Volgens de berichten gaat Samsung vooral het scherm verbeteren. De Note krijgt een resolutie van 2560 * 1440. Wellicht wordt de CPU een octo-core en is het toestel bestand tegen stof en spatwater. De camera wordt gelijk aan de S5 20.1 MP. Het aftellen is begonnen.

BlackBerry probeert echt alles uit hun succes van BBM voor iOS en Android te halen. Natuurlijk is BBM gratis maar BlackBerry verkoopt nu zogenaamde stickers voor BBM. Dit zijn eigenlijk gewoon Emoji iconen die je kunt gebruiken bij het opmaken van een BBM-bericht. Vooral een hit in Zuid-Afrika en Azië, waar BBM zo en zo heel populair is.

 

 

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel