Newsflash

Als je nu een nieuwe Apple iPhone 5 bestelt dan is de gemiddelde levertijd rond de 3,5 weken. Het lijkt dat Apple langzaam maar zeker de leveringsachterstand aan het wegwerken is.

Asus komt met een nieuwe smartphone-tablet combinatie de Padfone2. Het idee is heel simpel: je klikt de 4,7 inch smartphone in de houder en plotseling heb je een 10 inch tablet tot je beschikking.

Weer een nieuwe HTC telefoon de J Butterfly. Maar dit keer een gigantisch apparaat met een ruim 5 inch groot full HD scherm (1920 * 1080 resolutie), Android 4.1, 1,5 GHz CPU, 2 Gb intern geheugen en 16 Gb extern. Voorlopig alleen nog in Japan te koop in het rood, wit en zwart.

Taiwan en China zijn klaar voor de iPad mini. Tenminste de accessoire-leveranciers. Op de Hong Kong Electronic Fair was deze nieuwe tablet het gesprek van de dag. Er is consensus dat de mini een scherm krijgt dat 7,85 inch groot is. Accessoires zijn al in overvloed leverbaar. Slaag je slag.

De Engelse online retailer Argos gaat rond Kerst een Google Nexus tablet 32 Gb versie verkopen voor net onder de £ 200. Dit is twee redenen interessant nieuws. Allereerst is de 16 Gb versie nu voor hetzelfde geld te koop. Daarnaast worden de tablets tot nu toe alleen door Google zelf via hun Play device winkel verkocht.

Verder Google Nexus tablet nieuws. Er blijven hardnekkige geruchten uit China komen dat Quanta, na Foxconn de grootste OEM fabrikant, voor Google een ultra low-cost tablet ontwikkeld, die nog dit jaar voor minder dan US$ 99 verkocht gaat worden.

Eindelijk goed nieuws voor Nokia. Gisteren kwam het bericht dat de Lumia 920 in de voorverkoop al is uitverkocht in Italië. Vandaag meldt The Phone House Frankrijk dat de Lumia 920 op dit moment beter verkoopt dan de iPhone 5. Wordt het dus toch wat met Windows Mobile 8?

Samsung bevestigt dat hun Galaxy SIII in de komende maanden een update krijgt naar Android 4.1. Goed nieuws voor de gebruiker hoewel het verschil met 4.0 erg klein is.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel