Newsflash

Zoals gemeld is Microsoft vandaag uitgekomen met Office voor iPad. Als je de volledige versie wilt gebruiken dan moet je een abonnement op Office 365 hebben. Anders zijn er gratis zogenaamde ‘read only’-apps beschikbaar. Office is volledig aangepast om het optimaal op een iPad te kunnen gebruiken.

BlackBerry komt morgen met haar Q4 financiële cijfers. De beurs is niet gerust dat de cijfers gaan meevallen. Het aandeel BlackBerry staat nu al bijna 2% lager.

Eindelijk komt de ‘eerlijke’ smartphone Fairphone met de beloofde ‘doe-het-zelf’-onderdelen.

Wij blijven Fairphone goed in de gaten houden.

De wereldwijde mobiele telefoonmarkt groeit dit jaar in vergelijking tot 2013 met 4,9%, volgens de onderzoekers van Gartner. In 2015 daalt de groei naar 3%.

Tablets doen het veel beter. Groei dit jaar 38,5% en volgend jaar 29%. Dit ondanks eerdere berichten van tegenvallende groei omdat de markt overspoeld wordt door kwalitatief slechte goedkope tablets. Er is dus nog hoop.

BlackBerry probeert met succes te voorkomen dat hun senior VP software Sebastian Marineau-Mes naar Apple overstapt. Ieder nog dit jaar kreeg Marineau promotie waarbij een langere opzegtermijn werd afgesproken. De rechter heeft nu bepaald dat hij op 23 juni pas naar Apple mag gaan.

Volgens de site AppleInsider komt Apple met een Surface-achtig toetsenbord.

Het toetsenbord kan draadloos of via een lightning-adapter met een iPad verbonden worden en doet ook dienst als beschermhoes. Eigenlijk identiek aan het Surface-keyboard.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel