Newsflash

Foxconn en andere Chinese leverancier hebben Apple verteld dat de hun prijzen omhoog gaan omdat hun arbeidskosten omhoog gaan. De recente arbeidsonrust als gevolg van Apple’s strenge kwaliteitseisen zijn hier de reden voor. Foxconn heeft overigens toegegeven minderjarigen in dienst te hebben gehad.

Apple heeft overigens hun Q4 forecast voor iPhone 5 toestellen verhoogd van tussen de 55 en 60 miljoen telefoons naar tussen de 60 en 65 miljoen telefoons. Goed nieuws voor de componenten leveranciers.

Het is officieel. De iPad mini wordt op 23 oktober geïntroduceerd. Het schijnt dat de 8 Gb versie US$ 249 gaat kosten. Op hetzelfde moment heeft Apple aan haar leveranciers om zich klaar te maken voor de volgende generatie iPads die rond de zomer van 2013 moet uitkomen.

Nadat gisteren de prijzen van Microsoft’s nieuwe tablet bekend zijn gemaakt is ook duidelijk hoeveel tablets Microsoft wil gaan verkopen. Volgens insiders nog meer dan 5 miljoen in het laatste kwartaal van dit jaar.

In de UK is Google’s Nexus 7 de meest verkochte Android tablet ooit. Tenminste volgens Carphone Warehouse (TPH). Natuurlijk loopt het aantal nog ver achter bij Apple’s iPad.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel