Newsflash

Google komt met eigen draagbare (wearables) later dit jaar. Hierbij moet je naast Google Glass denken aan smartwatches, smartbands en wellicht nog andere geïntegreerde draagbare connected elektronica. Partners van het Android Wear project zijn onder andere Asus, LG, Motorola, Samsung, Intel, MediaTek en Qualcomm. Ook het modemerk Fossil – ja die van de horloges – komt met een digitaal horloge. Kijk zelf maar wat Google zegt over Android Wear:

Meteen al is Motorola met nadere informatie gekomen met hun eerste smartwatch de Moto 360 die deze zomer op de markt. De eerste indruk is dat het
waarschijnlijk een vrij duur horloge gaat worden. Motorola heeft al een wonderschone website gemaakt waar wat meer details over het horloge te zien zijn. Naast natuurlijk het geven van de tijd en datum, wordt ook navigatie getoond, Google Hang Out en een agenda- en weerapp. Je kunt de 360 ook met je stem bedienen. Motorola kondigde in Barcelona al aan dat zij met een smartwatch zouden komen, die je ook wilt dragen. Zo op eerste gezicht zijn ze daar in geslaagd. Kijk maar hier.

Natuurlijk kan LG niet achter blijven. Het LG G horloge krijgt een 1,65” scherm met een resolutie van 280 * 280, 512 MB werkgeheugen en 4 GB externe opslagruimte. De G gaat in het tweede kwartaal van dit jaar verkocht worden.

Gisteren kwam Telebeeld al met het bericht dat Apple met een entry-level iPhone zou komen, de 5C 8 GB. Vandaag is dit bericht bevestigd door Apple. De iPhone 5C 8 GB gaat voorlopig alleen verkocht worden in China, UK, Frankrijk, Duitsland en Australië.

Nog even geduld want wij denken dat de 5C toch ook echt in ons verkocht gaat worden door Apple.

Hetzelfde Apple meldt dat de iPad 2 niet meer verkocht wordt en dat nu het instapmodel opnieuw de iPad 4de generatie 16 GB is. Lightning is nu definitief de iPad standaard geworden.

De nieuwe HTC One is in Engeland meteen al op de dag van de introductie te koop bij een aantal winkels van Carphone Warehouse. Enkele dagen na 25 maart is de One in alle winkels te koop.

Niet echt maar wel leuk om te zien. Bekijk hieronder de eerste mogelijke advertentie van de Apple iPhone 6. Volkomen fake natuurlijk maar toch.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel