Newsflash

Zijn dit de nieuwe icoontjes van Apple iOS 8?

Het zou kunnen maar het is natuurlijk niet zeker. Meer over een maand of drie wanneer Apple waarschijnlijk meer gaat vertellen over iOS 8. Tot die tijd kunnen met zijn allen lekker speculeren.

Na eerder al T-Mobile US, Phones 4 U in Engeland en eerder vandaag Citrix gaat ook de Britse operator Three waarschijnlijk stoppen met de verkoop van BlackBerry toestellen. Op dit moment verkopen zij alleen nog BlackBerry’s met toetsenbord (dus de Q10 en de oude curve 9320) maar aan het einde van het jaar kan ook dit zo maar afgelopen zijn. Three heeft weinig tot geen vertrouwen in de toekomst van het roemruchte merk en gaat zich nu volledig richten op Windows Phone.

Er zijn meer details naar buiten gekomen over de Google smartwatch. Allereerst gaat dit digitale horloge niet meer door Motorola maar door LG gemaakt worden. Het vierkant scherm wordt 1,65 mm groot en krijgt een resolutie van 280 * 280. Het interne geheugen is 512 KB en extern maar liefst 4 GB. Zijn dit de eerste tekening van een lancering in de nabije toekomst? Wij zullen het zien.

Onderzoek wijst uit dat het slechtste netwerk in Engeland dat van Vodafone is.

Vodafone scoort op alle fronten het laagst behalve op snelheid. In deze categorie is het een na laatste. Tja, blijft een slechte score. Zonder twijfel is de grote winnaar EE (Everything Everywhere – joint venture Orange en T-Mobile). In een reactie geeft Vodafone aan zich niet te herkennen in de uitkomsten en trekt de onderzoeksmethode in twijfel. EE is bijzonder blij met de uitkomsten die volgens hen bevestigen wat zij al wisten: EE is de beste operator.

De Xiaomi Hongmi 2 wordt het eerste entry-level toestel met een octo-core processor en 1 GB werkgeheugen. De smartphone krijgt een 5,5” scherm met een resolutie van 1020 * 720 en een 13 MP camera. De webcam wordt 5 MP en je kunt met SD-kaartjes het geheugen uitbreiden naar 32 GB. Waarschijnlijk krijgt het toestel ook 4G en wellicht te koop voor minder dan € 150.

Hé, hé het is eindelijk zover. Het Europese parlement heeft eindelijk een wet goedgekeurd die fabrikanten opdraagt om een type batterij en oplader te gebruiken voor mobiele telefoons, smartphones, camera’s, tablets, e-readers en andere vergelijkbare apparaten.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel