Newsflash

De nieuwe Sony Xperia Z2 gaat in Engeland sim free € 660 bij de retailer Carphone Warehouse kosten. Hoewel er sterke geruchten zijn dat er wel problemen zijn met de productie, staat de lanceerdatum nog steeds op 11 april.

Gisteren kwamen wij met bericht dat de acceptatie van het nieuwe Apple besturingssysteem iOS 7.1 erg snel gaat. Vandaag komt de site 9to5mac.com met onderzoek dat de bezoekers van hun site massaal zijn overgestapt en dat meer dan 70% al iOS 7.1 gebruikt.

Bezoekers van zo’n site zijn natuurlijk wel ‘early adaptors’ maar toch.

Komt Samsung met een 21:9 beeldratio smartphone op de markt? Volgens een patentaanvraag van het Koreaanse bedrijf wel.

Als dit verhaal klopt dan wordt dit een ongewoon lange smartphone. Niet uniek overigens. Al in 2009 kwam LG met de Chocolade BL40 die al zo’n ratio had.

Over 3 maanden tijdens Apple’s wereldwijde software-ontwikkelaarscongres komen zonder twijfel meer details van iOS 8 naar buiten. Volgens berichten die nu al de ronde doen gaat Apple een kaart-app volledig vernieuwen en gaan zij gebruik maken van kennis die ze hebben gekregen na het kopen van drie start-ups BroadMap, HopStop en Embark.

Zuid-Korea gaat vol inzetten om in het jaar 2020 40% van de wearables-markt in handen te krijgen. De overheid gaat bedrijven die digitale brillen, horloges en armbanden financieel ondersteunen om dit doel te bereiken.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel