Newsflash

Het lijkt dat de specificaties van de nieuwe LG G3 zijn gelekt in Amerika. Het toestel, beter bekend als de LG LS990, krijgt een scherm van 5,3” met een 2K (2560 * 1440) resolutie. De processor wordt een Qualcomm Snapdragon 800 2,3 GHz met 2 GB werkgeheugen. Het externe geheugen is 32 GB. Deze nieuwe LG is gebaseerd op het ontwerp van zowel de Google Nexus 4 als de 5.

De vingerafdruksensor van de Samsung Galaxy S5 is nu al gehackt, zoals te zien is op onderstaande video.

Wel heb je natuurlijk een afdruk nodig van de correcte vinger. Niet alleen kun je hiermee toegang krijgen tot een S5 maar je kunt ook heel gemakkelijk het PayPal account misbruiken. Immers het goedkeuren van opdrachten gebeurt met dezelfde vingerafdruk. Bij Samsung hoef je niet ook nog een password in te voeren zoals bij de iPhone 5S wanneer je PayPal gebruikt.

Meer details en zelfs foto’s lekken uit van de nieuwe Amazon smartphone.

Het lijkt dat de telefoon een 4,7” scherm krijgt en een Qualcomm Snapdragon processor met 2 GB werkgeheugen. De schermresolutie is niet echt spectaculair: 1080 * 720. De camera is 13 MP.

Een topman van Google stapt over naar Twitter. Daniel Graf, verantwoordelijk voor Google Maps, wordt bij Twitter Vice President Consumer Products. Twitter is al enige tijd bezig om haar gebruikersinterface eenvoudiger en toegankelijker te maken voor nieuwe gebruikers. Graf gaat in de verdere ontwikkeling hiervan een belangrijke rol spelen.

BlackBerry heeft een aandeel genomen in NantHealth. NantHealth heeft een cloud-oplossing voor ziekenhuizen en gaat gebruik maken van BlackBerry’s QNX software. Ook komen de bedrijven samen met een nieuwe smartphone speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel