Newsflash

Een spannende zet van de Duitse dochter van KPN E-Plus, want zij dragen het volledige beheer van een mobiele telefoonnetwerk over aan ZTE. Om genoeg gekwalificeerde technische te hebben, heeft ZTE in januari van dit jaar Alcatel-Lucent Network Services overgenomen.

Apple komt met CarPlay. Een systeem om iPhones te koppelen aan ingebouwde informatie- en entertainmentsystemen in auto’s. Voorlopig komen Mercedes-Benz, Volvo en Ferrari met auto’s die dit ondersteunen.

Je kunt met Siri SMSjes versturen en  bellen, terwijl het systeem natuurlijk ook turn-by-turn navigatie ondersteunt. Apple maakt CarPlay toegankelijk voor derden zodat je naast iTunes ook muziek door Spotify kunt laten streamen. Google komt met Adroid-for-cars terwijl BlackBerry QNX gaat samenwerken met Ford.

Apple is op zoek naar honderden nieuwe technici en supply-chain managers in China en Taiwan, waarschijnlijk alvast anticiperend op de introductie van de iWatch en iPhone 6 later dit jaar.

De eerste prijs is binnen voor LGs gebogen telefoon de LG G Flex. Het toestel heeft de prestigieuze IF Design Award gewonnen voor het ergonomisch ontwerp voor deze smartphone.

Het zou je kind maar zijn. Een kind van HTC werknemers in Amerika heeft een hands-on video gemaakt van de nieuwe HTC One M8. Het toestel was een prototype dat door zijn ouders thuis werd bewaard. Volgens de geruchten werken beide ouders inmiddels niet meer voor HTC. Wat er met het kind is gebeurd is onbekend.

Samsung pakt uit. Als je een nieuwe Samsung Galaxy S5 koopt dan krijg je een heel scala aan gratis apps en andere ‘goodies’ ter waarde van US$ 500.

En dat is mooi meegenomen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel