Newsflash

Google heeft de grootste update ooit voor Streetview vrijgegeven. Meer dan 400 duizend kilometer nieuwe straten in 17 landen zijn toegevoegd. Eerder al werden extra 3D beelden en hoge resolutie satellietbeelden geüpdatet en beschikt Google Map nu over sterk  verbeterde verkeersinformatie.

In Amerika is onderzoek gedaan hoeveel mensen een nieuwe Apple iPhone 5 willen gaan kopen. Ruim 32 % van de ondervraagden gaf aan dit sterk te overwegen. Ter vergelijking slechts 2% van de respondenten wil een Microsoft Windows 8 smartphone kopen.

Nokia heeft de verkoop van hun high-end mode merk Vertu afgerond. 10% van de aandelen blijven in Nokia’s handen. Vertu’s nieuwe CEO heeft meteen aangekondigd dat de volgende telefoons op Android gaan draaien.

Op 23 oktober maakt Apple de nieuwe iPad mini bekend. Dit als je de geruchten mag geloven. Tot nu zijn de uitnodiging nog niet verstuurd door Apple. Het persbureau Reuters weet overigens zeker dat het echt de 23ste gaat worden.

Bijna 50% van alle verkochte telefoons in Nederland was een Samsung in augustus. Nog geen GfK marktaandeel record maar het komt in de buurt. Wie gaat Samsung stoppen?

De Galaxy SIII was een enorm succes in de USA. Echter vandaag is bekend geworden dat nu al er meer websites worden bezocht door Apple iPhone 5 gebruikers dan SIII. In vergelijking: de iPhone is 18 dagen te kopen en Samsung’s Galaxy SIII sinds mei.

Goed nieuws voor Android gebruikers. De nieuwe Gmail app gaat ‘pinch-to-zoom’ ondersteunen. Het verwijderen van mails gaat ook makkelijk: gewoon even swipen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel