Newsflash

Ben je een BlackBerry BB10 gebruiker dan heb je nu eens een keer gelukt. Tot 28 februari kun je vanuit BlackBerry World alle EA spelletjes gratis downloaden.

Genoeg keuze volgens ons.

Eerder heeft Google al geprobeerd WhatsApp te kopen voor US$ 10 miljard. Wij weten nu waarom WhatsApp niet op dit aanbod is ingegaan.

Apple heeft een twee-staps verificatieproces ingevoerd als je een Apple-ID wilt aanpassen.

Apple stuurt een SMS met een code naar een van je eerder aangemelde toestellen en die code moet je vervolgens gebruiken om het verificatieproces af te ronden. Wel zo veilig toch?

De fastfoodketen Taco Bell – bekend van het Mexicaanse eten in Amerika – heeft een unieke feature in hun nieuwe app ingebouwd. Als je iets online bestelt dan houdt de keten aan de hand van je GPS-coördinaten bij waar je bent. Ben je dicht genoeg in de buurt dan wordt je bestelling klaargezet. Nooit meer koud eten dus.

Het lijkt er sterk op dat ondanks eerdere berichten de Samsung Galaxy S3 toch geen update naar Android 4.4 KitKat krijgt. Waarschijnlijk is de combinatie tussen de snelheid van de processor en het werkgeheugen van 1 GB hiervoor de oorzaak. De update van de S4 is inmiddels gestart.

Details van een ultra geheime nieuwe BlackBerry de Windermere zijn naar buiten gekomen. Er is nog zo heel veel over bekend maar het schijnt een smartphone te worden met een bijzonder breed scherm. Zo breed zelfs dat je er twee apps naast elkaar op kunt laten draaien. Ook het toetsenbord is anders. Slechts drie rijen in plaats van vier en het zou ‘touch sensitive’ zijn. Duurt nog jaren voordat dit toestel op de markt komt als dat natuurlijk ooit gaat gebeuren.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel