Newsflash

Huawei komt met de Ascend Y350. Dit is een entry-level Android smartphone die in Engeland € 184 gaat kosten. Op het toestel zijn twee eenvoudig te bedienen gebruikersinterfaces bovenop Android geïnstalleerd. Dit om het bedieningsgemak te vergroten.

Een hiervan is duidelijk afgekeken bij Windows Phone. Dit toestel wordt zeker ook een succes in ons land. Huawei heeft weken bovenaan gestaan met de Ascend Y300 als een van de populairste pre-paid smartphones en is hard aan een opvolger toe.

Is dit de nieuwe BlackBerry Z3 het eerst toestel dat is ontwikkeld in samenwerking met Foxconn?

Dit entry-level toestel dat rond de € 110 zou gaan kosten, krijgt een dual-core 1,2 GHz processor met een 1,5 MB werkgeheugen. De Z3, codenaam Jakarta, wordt wellicht volgende week in Barcelona officieel aangekondigd.

De kill-switch voor mobiele telefoons is in Amerika weer een stap dichterbij gekomen. Na Californië en New York, lijken ook federale senatoren achter dit idee te gaan staan. Hiermee kun je op afstand, na bijvoorbeeld diefstal, je telefoon uitschakelen. In Nederland gaan stemmen op om vanaf 1 januari 2015 netwerken te verplichten om als gestolen geregistreerde telefoons niet meer te kunnen laten activeren op hun netwerk. Het aantal diefstallen van telefoons zou hiermee 20% kunnen gaan dalen.

De Nokia X is in India naar ontwikkelaars gestuurd. In de onderstaande persafbeelding lijkt de naam Nokia X inderdaad bevestigd te worden.

Volgende week in het echt te zien in Barcelona?

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel