Newsflash

Pas op als je nu nog de app Flappy Bird download. De kans is enorm groot dat je dan meteen ook malware of een virus op je telefoon installeert. In sommige gevallen doet de app als het trial-versie en wordt je verzocht een SMS te sturen waar, wat later blijkt, je de hoofdprijs voor betaald. Je kunt de app pas afsluiten als je zo’n bericht hebt verstuurd. Kassa. Op Russische en Vietnamese app-store sites heb je een Flappy Bird versie die op de achtergrond persoonlijke gegevens van je mobiel haalt. Niet meer installeren dus.

Ook een gevolg van het succes van Flappy Bird is dat Microsoft sterk overweegt om Android apps te laten draaien op Windows Phone en wellicht andersom. Microsoft wil optimaal profiteren van apps die kort een hype zijn en niet naar hun software-platform komen.

Welke smartphone heeft relatief het grootste scherm? Dit is onderzocht en de LG G2 heeft het grootste scherm oppervlakte ten opzichte van de totale telefoonoppervlakte. Dus eigenlijk minus de bovenrand., onderrand en de zijkanten.

De Samsung Galaxy Note 3 en S4 hebben ook een groot scherm. De iPhone beduidend minder.

De maker van CAT robuuste telefoons, Bullitt Mobile, gaat in de UK een grote marketing campagne starten bij het commerciële netwerk SKY. En goedkoop is het niet. Het bedrijf gaat een bedrag met zes cijfers spenderen. Daar moet je heel wat telefoontjes voor verkopen, want de SRP is € 295. In ons land wordt CAT door Ingram Micro succesvol gedistribueerd.

Zoals voorspelt gisteren komen er steeds meer afbeeldingen en zelfs video’s naar buiten van Microsoft Windows Phone 8.1. Microsoft heeft een SDK gestuurd door sofware-ontwikkelaars. Hieronder een YouTube fimpje van het nieuwe operating systeem geëmuleerd op een PC. Wat schokkerig en met nog veel bugs, maar een goede overview krijg je wel.

LG heeft een leuke teaser gestuurd via Twitter over waarschijnlijk de LG G2 mini die de Koreanen in Barcelona officieel gaan aankondigen.

Nokia is nog niet van de Indiase autoriteiten af. De Finnen hebben ruzie met de Indiase belangstellingdienst over een bedrag van € 805 miljoen dat zij weigeren te betalen. Als gevolg hiervan heeft de belastingdienst beslag laten leggen op de Nokia fabriek in Chennai. Hierdoor kan de verkoop van de telefoon-divisie aan Microsoft nog steeds niet worden afgerond.

Sony lijkt door Apple gekozen te zijn om de camera van de nieuwe iPhone 6 te gaan leveren. Mooie deal voor de Japanners.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel