Newsflash

Wij weten allemaal dat KPN het moeilijk heeft. Zo is het bedrijf vandaag op de Nederlandse beurs, AEX, de enige daler. Het aandeel daalde met 0,78% naar € 2,67. Maar het kan altijd erger. Het Amerikaanse mobiele netwerk Sprint liet in het laatste kwartaal van 2013 een verlies zien van US$ 1 miljard (€ 744 miljoen). Deze gigant, de derde speler op de Amerikaanse markt, kreeg wel 477.000 nieuwe klanten. De kleinste groei sinds jaren.

De Engelse accessoire-distributeur Frequency heeft ook in ons land een kantoor geopend. Daniël Metselaar is aangesteld als business development manager en gaat vanuit Rotterdam werken. De voorraad blijft in de UK. Wij hebben gezien bij andere, vaak mislukte, pogingen van Engelse distributeurs om succesvol in de Benelux te zijn, dat dit nu juist het probleem is.

Is dit de verpakking van de nieuwe Samsung Galaxy S5, die waarschijnlijk aan het einde van deze maand in Barcelona tijdens MWC geïntroduceerd gaat worden.

Als het klopt dan krijgt de S5 een quad-core 2,5 GHz processor, 3 GB werkgeheugen, een 20 MP camera en een zware accu van 3000mAh. Maar goed het kan zo maar verzonnen zijn.

Er zijn meer screen shots naar buiten gekomen van Microsoft Windows Phone 8.1.

Microsoft heeft een SDK van Windows Phone 8.1 vrijgegeven voor softwareontwikkelaars. Dus zullen er de komende dagen nog wel meer beelden opduiken.

Grondstewardessen van Virgin Atlantic op Londen Hearthrow zijn uitgerust met Google Glass. Met de slimme bril zouden zijn passagiers kunnen identificeren en dus op de juiste wijze kunnen begroeten en van de allerlaatste vluchtinformatie kunnen voorzien.

Blijft er nog een beetje raar uitzien.

Stel nou dat Apple iTunes een zelfstandig bedrijf zou zijn. Analisten hebben berekend dat het dan op plek 130 van de Fortune 500 zou staan met een jaaromzet van US$ 23,5 miljard (€ 17,2 miljard). Niet slecht voor een bedrijfsonderdeel dat oorspronkelijk van Steve Jobs slechts break-even hoefde te draaien.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel