Newsflash

Apple heeft weer een patentenrechtszaak aan haar broek hangen. Dit keer in Duitsland en het kan een flinke worden ook. De eiser is geen mobiele telefoonfabrikant maar een bedrijf, IPCom GmbH genaamd,  dat patenten koopt van derden om er vervolgens financieel beter van te worden na een juridische strijd. IPCom eist € 1,6 miljard van Apple over een patent dat voorrang geeft op noodoproepen op een vol netwerk.

BlackBerry’s Instant Messenger BBM, beter bekend als pingen, voor iOS en Android heeft een update gekregen.

Je kunt nu binnen de app heel gemakkelijk vrienden zoeken en toevoegen. BBM kijkt hierbij in je contacten die op je smartphone staan. Heeft je vriend nog geen BBM dan kun je hem of haar heel eenvoudig BBM toesturen via SMS of e-mail. Praktisch.

Tech Data komt met een nieuw globaal initiatief Tech Data Mobile Solutions. De Europese president van Tech Data Mobile, Dan Millar, gaat deze business unit leiden. Het is nog niet bekend of dit ook gevolgen gaat hebben voor Tech Data Mobile Nederland, het vroegere MCC.

Nadella, de nieuwe CEO van Microsoft, heeft gezegd dat het bedrijf zich vooral gaat richten op mobility en de cloud. Hij heeft zich nog niet uitgesproken over wat hij precies met Nokia wil gaan doen.

 Het Britse BT gaat het weer problemen. Brachten zij eerder een gecombineerde mobiele- en Dect-telefoon op de markt, nu komen met een dect smartphone. Oftewel een dect telefoon met Android waarmee je naast normale gesprekken ook via Wi-Fi kunt bellen omdat je Skype op het toestel kan installeren.  Kan haast geen succes worden. Desktop toestellen zijn uit en dit lijkt op een noodgreep van BT.

Is dit de nieuwe Huawei Ascend P7?

Volgens de geruchten krijgt deze nieuwe smartphone een 1,6 GHz processor, 2 GB werkgeheugen, 13 MP camera, 5” scherm met een resolutie van 1920 * 1080 en een zware accu van 2460 mAh.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel