Newsflash

Het lijkt dat Samsung op de MWC te Barcelona op maandag 24 februari de nieuwe Galaxy S5 gaat aankondigen.

Let vooral op de 5 die in de stempel is verstopt. Kan niet missen volgens ons. Wij zijn wel benieuwd of je de S5 nu echt een met je oog - iris eigenlijk - kunt activeren in plaats van het invoeren van een pincode.

Nog geen week nadat Google een patentlicentie-deal met Samsung sloot, doen zij dit vandaag met Cisco. Beide bedrijven kunnen nu elkaar patenten gebruiken. Dit is goed nieuws vooral voor Google omdat er weer een reeks rechtszaken aanzaten te komen. Het credo van de laatste maanden lijkt te zijn samenwerken in plaats van elkaar najagen. Scheelt ook veel geld en energie.

Er zijn meer details naar buiten gekomen over de camera van de nieuwe LG G2 Pro. Deze phablet krijgt een 13 MP camera met een sterk verbeterd stabilisatiefactor en heeft de mogelijkheid om 4K - resolutie van 3840 * 2160 - video's te schieten. Opzienbarend. Voor het eerst te zien in Barcelona tijdens het MWC.

Ook bij Microsoft kun je geld krijgen voor je oude smartphone of tablet. In Amerika, en dan alleen via de Microsoft Store, krijg je maximaal € 185 retour als je een nieuwe Windows Phone koopt. De waarde wordt door de verkoper bepaalt. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van het toestel, dat wordt ingeleverd en zelfs of de originele accessoires ook worden ingeruild.

Samsung komt met een nieuwe Windows Phone 8.1 smartphone, de Huron. Het toestel lijkt vernoemd te zijn naar een oude Amerikaanse Indianenstam. Het toestel krijgt naar verluid een resolutie van 1920 * 1080 en een 13 MP camera. Prijs en beschikbaarheid zijn nu nog niet bekend. Waarschijnlijk komt het toestel rond de zomer op de markt.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel