Newsflash

Ook in Nederland? De Samsung Galaxy SIII komt voorlopig exclusief bij Verizon in de US in ‘Amber bruin’ en ‘Saffier Zwart’. Nu maar hopen dat beide kleuren de oceaan oversteken naar ons land.

Waar of niet? Een Franse vrouw heeft een mobiele telefoonrekening gekregen van € 11.721.000.000.000.000. Pas na enige aandringen gaf Bouygues Telecom haar fout toe. Het juiste bedrag was € 117,21.

Onderzoek in Amerika wijst uit dat 40% of de Amerikaanse tieners een Apple iPhone heeft. Dezelfde leeftijdscategorie geeft aan dat 44% een eigen tablet heeft en dat 20% een nieuwe tablet gaat kopen binnen 6 maanden.

Een Tsjechische product manager van Microsoft bevestigt de komst van Microsoft Office voor zowel Android als iOS in maart 2013. Tot nu toe is zo’n native app nooit door Microsoft altijd ontkent. Foutje?

Het zelfde Microsoft heeft verklaard dat zij in de toekomst meer en meer hardware gaan produceren. Volgens Steve Ballmer gaan zij Apple achterna. Een andere voorbeeld hiervoor is dat in de USA overal Microsoft store worden geopend.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel